Minőség és Szolgáltatás

A Jegyezzel.hu csapata arra törekszik, hogy mindenki megtalálja a legmegfelelőbb gyűrűt.

Találd meg az Igazinak az Igazit!

 

Minőség kollekciónként

BINI

Elegancia, egyediség, kifinomultság. Ezek a szavak jelentik a BINI karikagyűrűk megálmodóinak céljait. E termék létrehozóinak erőssége a bátorság és a vállalkozó szellem. A legnehezebb technikai fogásokkal kialakított gyűrűk.Forrasztás nélkül, feszített foglalásokkal,kitűnő minőségben készülnek. A kollekció nem minden darabja áll rendelkezésre raktáron, kérjük minden esetben telefonon, vagy e-mailben keressen fel bennünket, egyeztetés céljából. 

LOOP!

A márka egy teljesen új, ékszertrendet felvonultató karikagyűrű együttes. A Maya Corporation legújabb modellsorozata, ami magában foglalja a csillogást, a megbízhatóságot és a minőséget. A gyártó a legmodernebb német technológiával, egyedi formatervek alapján, mégis a legkedvezőbb áron állítja elő ékszereit. A gyűrűk forrasztás nélkül, CNC technológiával és gyémántvéséssel készülnek.  A sok éves tapasztalat, innováció és kitartás eredménye ez a gyönyörű kollekció. A hagyományosan biztosított német minőség és az általunk nyújtott szervizháttér garantálja Nektek, hogy a karikagyűrű amelyet kiválasztattatok egy életen át kitart és fényét, csillogását sosem veszíti el. A kollekció nem minden darabja áll rendelkezésre raktáron, kérjük minden esetben telefonon, vagy e-mailben keressen fel bennünket, egyeztetés céljából. 

JUST MARRIED!

Egy fiatalos, letisztult, klasszikus vonalakkal megálmodott kollekció. Az ékszerek felülete kifogástalan, a létező legkeményebb és legfényesebb, akár a gyémánt. A gyártási részleg a legerősebb része a sikernek. Szaktudás, stílus, új anyagok eredményezik azt a kivételes ékszert amit viselhetsz! Bármelyik darab megrendelhető briliánssal is! A kollekció nem minden darabja áll rendelkezésre raktáron, kérjük minden esetben telefonon, vagy e-mailben keressen fel bennünket, egyeztetés céljából. 

Szolgáltatások

Egyedi igény alapján választani lehet, hogy gyémánt, vagy cirkonia kövekkel legyen a gyűrű elkészítve. Ilyen esetekben gyémántnál nő, cirkoniánál csökken az ár, telefonon, vagy e-mailben keressen fel bennünket, egyeztetés céljából. 

Érdemes az oldalunkat többször meglátogatni, mivel minden héten igyekszünk új akciókkal kedveskedni.

Minőség és garancia

Minden egyes brill köves ékszerhez certifikációt adunk ami egyben garancia az ékszer, illetve a gyémánt finomságára nézve.

Megrendelőinknek csak és kizárólag kiváló minőségű termékeket postázunk.

A kollekcióban található gyűrűk árai tájékoztató jellegűek, 51-es átlag méret alapján. A pontos árat méret és egyéb szolgáltatások igénybevétele után állapítjuk meg, e-mailben történő hivatalos visszaigazolás alapján. A feltüntetett árak az Áfát tartalmazzák.

Szívesen adunk előzetes tájékoztatást akár telefonon, akár e-mailben. Minden felmerülő kérdésben segítségére vagyunk.

Vásárlási garancia

Megrendelését, vásárlási szándékát a kapcsolat oldalon található űrlap kitöltésével adhatja le, jelezheti felénk.

Ékszereinkre 6 hónap garanciát vállalunk.

Elállás joga:

Az áru átvételének napjától számított 14 napon belül vevő elállhat vételi szándékától és visszaküldheti a terméket. Kivételt képeznek ez alól az egyedi méretre készített karikagyűrűk, és az egyedi elképzelés alapján készített gyűrűk, ékszerek.   A szállítás költsége  és a visszaküldés költsége miden esetben a vásárlót terheli. A terméket csak kifogástalan állapotban, sérülésmentesen, eredeti csomagolásban áll módunkban visszavenni.

Nem áll módunkban garanciát vállalni a nem rendeltetésszerű használatból kifolyólag keletkezett hibákra, mint például:

–          ütődésből, leejtésből bekövetkezett deformálódás

–          elszíneződés, káros vegyi anyaggal való érintkezés

–          karcolás és egyéb fizikai sérülés

Szállítás

Igény szerint a megrendelt gyűrűket 1-3 napon belül kiszállítjuk a megadott szállítási címre.

Szállítási költség 1.500 Ft/ csomag.

 

Vásárlási feltételek