Karikagyűrűk

A karikagyűrű a házasság szimbóluma. A két kör a végtelenséget jelképezi, ezzel szimbolizálja, hogy a házasság örök életre szól.

Biztosak vagyunk benne, hogy örömmel fogadjátok, hogy nálunk a klasszikus karikagyűrű kínálatban is megjelenik az egyediség, az anyagok és formák sokfélesége. Minőségi karikagyűrű kollekcióinkkal arra törekszünk, hogy időtálló, klasszikus minőséget nyújtsunk, de megadjuk a különböző anyagok, az ékszerkészítési technikák és ékszerstílusok közti választás szabadságát. Mi tiszteljük az egyéniséget ügyfeleinkben, ezért is tartjuk rendkívül fontosnak, hogy karikagyűrű kollekcióink egyediek legyenek. Így valóban olyan karikagyűrűt viselhettek, ami illik hozzátok! És van még egy jó hírünk: a karikagyűrű árakat ennek ellenére sikerült kedvező szinten tartanunk, hogy ékszereink elérhetők maradjanak.

Az oldalon három varázslatos karikagyűrű kollekció közül is választhattok: a BINI klasszikus formavilágú ékszereket vonultat fel különleges minőségben, a LOOP egy igazán csillogó és feltűnő kollekció a maga gyémántberakásos modelljeivel, a Just Married karikagyűrűknél pedig a fiatalos stílust és a különleges anyaghasználatot tartottuk elsősorban szem előtt.

Karikagyűrű kollekciók és árak

Árképzésünk kialakításakor arra törekedtünk, hogy ezeket a különleges minőségű, legmodernebb ékszerkészítési technológiával készült karikagyűrűket elérhető árakon tudjuk kínálni nektek. A képek kattintásra nőnek, és a karikagyűrű árakat is a kinagyított képeken találjátok.

BINI karikagyűrű

LOOP karikagyűrű

Just Married! karikagyűrű

További termékeink megtekintéséhez kérjük, látogass el webáruházunkba.