INFINITY

eljegyzési gyűrű

Az eljegyzési gyűrűvel a vőlegény ajándékozza meg szíve választottját, amikor megkéri a kezét. Karikagyűrűt is lehet választani eljegyzési gyűrűnek, amit esküvő előtt a bal kézen viselnek. Házasságkötés után a jegygyűrű átkerül a jobb kéz gyűrűsujjára.

INFINITY kollekciónkban briliáns csiszolású gyémántok kerültek 14 karátos fehérarany gyűrűkbe foglalva.

 

 

 

 

 

Karikagyűrűk

BINI

A BINI karikagyűrű kollekciót elegancia, egyediség, kifinomultság jellemzi. A férfi modellek letisztultan egyszerűek, nem hivalkodóak. A gyűrűk egy része hagyományos sárga arany és fehér arany kettőséből készült, és finoman kimunkált vésetekkel díszített. A nőknek szánt jegygyűrűket néhány modellnél apró berakásokkal gazdagítottuk.

LOOP!

A Loop! kollekció karikagyűrűi a legfrissebb ékszertrendeknek megfelelően forrasztás nélkül, speciális német technikával és gyémántberakással készültek. Ezeket a jegygyűrűket a csillogás szerelmeseinek ajánljuk.

JUST MARRIED

A Just Married kollekcióban új anyagok stílusos, fiatalos kombinációja teszi egyedivé az ékszereket. Ha egyedi stílusú, de klasszikus minőségű karikagyűrűt keresel, már meg is találtad. A férfi és női jegygyűrűket egy-egy apró gyémántberakás különbözteti meg.